LOGO_SYMBIO_TRANSPARANTE_ACHTERGROND

3 Kruiden voor elke dag gezondheid en welzijn!

In de afgelopen decennia hebben we een grote verschuiving gezien in de richting van een gezond en holistisch leven. De voordelen van het gebruik van kruidensupplementen worden meer en meer erkend. Zo worden kruiden en supplementen meer en meer een onderdeel van een gezonde levensstijl. Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen het heeft over natuurlijke remedies, waaronder kruidensupplementen, Oosterse geneeskunde, Ayurveda en homeopathie. Ze zijn niet meer alleen voor mensen met chronische aandoeningen of ziektes; ze zijn voor iedereen. Hieronder lichten we toe hoe kruiden voedingssupplementen kunnen bijdragen om uw beste leven te leiden. Zo kunnen kruiden uw immuunsysteem ondersteunen, verlichting brengen bij stress en uw stemming verbeteren.

Immuniteit

Cat’s claw is een plant die oorspronkelijk uit Peru komt en al eeuwenlang door de inheemse bevolking wordt gebruikt. Vandaag de dag heeft dit kruid een lange lijst van gedocumenteerde gezondheidsvoordelen en de populariteit neemt alleen maar toe. Het staat bekend om zijn immuunstimulerend eigenschappen die kunnen helpen het immuunsysteem gezond te houden.

Stress

Ashwagandha is een krachtig kruid met een actief ingrediënt dat al eeuwenlang wordt gebruikt om je te helpen beter om te gaan met de stress van het leven. Het actieve ingrediënt, withanolides , is een adaptogeen, en stelt ons lichaam in staat om zich aan te passen. Het kan worden gebruikt bij angst, depressie, slapeloosheid en vermoeidheid. Ashwagandha kalmeert het zenuwstelsel en brengt de bloedsuikerspiegel in het lichaam in balans. Lees hier alles over Ashwagandha.

Rust

Rhodiola is een veelzijdig kruid dat traditioneel wordt gebruikt om beter om te gaan met stress en vermoeidheid. Van de wortel is aangetoond dat hij adaptogene eigenschappen heeft. Rhodiola kan worden gebruikt om vermoeidheid te verminderen, het geheugen en de stemming  te verbeteren.

Winkelwagen
[]